Castle Craig Zeist

We willen dat iedereen kan genieten van een verslavingsvrij leven. Als iemand verslaafd wordt en in de houdgreep van verslaving zit, is het belangrijk om hulp te zoeken. Een ‘addict alone is in bad company’, is één van de slogans van onze behandeling. Samen gaan we de ziekte van verslaving te lijf! Daarom bieden we ook in Zeist verslavingszorg op maat. Ben jij die gedreven zorgprofessional of ondersteunende kracht aan het behandelteam? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon jij in Utrecht, Amersfoort, Houten of ergens anders in de buurt van Zeist? Vind hier je nieuwe baan!

Castle Craig Verslavingszorg

Kom werken in het Hart van Nederland!

Zeist is bekend vanwege de mooie natuur en het rijke verleden. De grandeur van vroeger is niet verloren gegaan, maar heeft zijn weg gevonden in het heden. Onze polikliniek in Zeist is modern ingericht en tegelijkertijd voel je de warme huiselijke sfeer. De locatie ligt in een prachtig park, een locatie omgeven door groen en bos en biedt genoeg wandelroutes om er in de pauze even op uit te trekken. De locatie is strategisch gekozen vanwege de ligging en de bereikbaarheid. Patiënten komen hier dan ook uit alle hoeken van Nederland.

Is Castle Craig jouw volgende stap?

Als je bij Castle Craig Zeist komt werken, dan heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt: een rustige en comfortabele werkplek, midden in de natuur en tegelijkertijd inspirerende collega’s met wie je kunt schakelen. Werken bij ons geeft een gevoel van voldoening omdat je mensen daadwerkelijk helpt bij het overwinnen van hun verslaving. Dit geeft ons “Castle Craigers” een gevoel van betekenis en doel in het leven.

Ben je benieuwd hoe wij werken? Je kan bij ons altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven en onze manier van werken te ervaren.

Castle Craig Verslavingszorg

Kom jij werken bij Castle Craig in Zeist?

De volgende vacatures wachten op jou!

0 Vacatures gevonden
Weergegeven: 0 Vacatures

  • RSS Feed
  • Geen resultaten Helaas!  Er zijn geen overeenkomsten voor je zoekopdracht. Verander je zoekopdracht of Reset Filters

Of bekijk onze vacatures in

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen op weg helpen naar herstel is hun missie. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.