Castle Craig Rotterdam

We willen dat iedereen kan genieten van een verslavingsvrij leven. Als iemand verslaafd wordt en in de houdgreep van verslaving zit, is het belangrijk om hulp te zoeken. Een ‘addict alone is in bad company’, is één van de slogans van onze behandeling. Samen gaan we de ziekte van verslaving te lijf! Daarom bieden we ook in Rotterdam verslavingszorg op maat. Ben jij die gedreven zorgprofessional of ondersteunende kracht aan het behandelteam? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon jij in Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht of ergens anders in de buurt? Vind bij ons je nieuwe baan!

Castle Craig Verslavingszorg

Kom werken in de bruisende havenstad

Stappen in het centrum van Rotterdam, uit eten op het Deliplein of in de Markthal, of neuzen in de massa gezellige winkeltjes… Je zou bijna vergeten dat je ook nog moest werken. Dat maakt de Maasstad een heerlijke stad om te wonen en werken. In deze prachtige multiculturele stad is er genoeg werk voor jou als ambulant behandelaar of ondersteuner aan het behandelend team. En je kan bij ons altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven en onze manier van werken te ervaren.

Is Castle Craig jouw volgende stap?

Wil jij ruimte om jezelf te ontwikkelen in een omgeving met deskundige collega’s? Wil jij autonomie in het behandelen van je patiënten? En tegelijkertijd genoeg begeleiding krijgen om het beste uit jezelf te kunnen halen? Bij Castle Craig staan we voor elkaar klaar. We zijn een hecht team met één gezamenlijke missie: een verslavingsvrij leven voor iedereen. Bekijk hier de vacatures in Rotterdam en solliciteer meteen of stuur ons een appje voor meer informatie.

Castle Craig Verslavingszorg

Kom jij werken bij Castle Craig in Rotterdam?

De volgende vacatures wachten op jou!

2 Vacatures gevonden
Weergegeven: 1 - 2 Vacatures

  • RSS Feed

Of bekijk onze vacatures in

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen op weg helpen naar herstel is hun missie. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.