Castle Craig Roermond

We willen dat iedereen kan genieten van een verslavingsvrij leven. Als iemand verslaafd wordt en in de houdgreep van verslaving zit, is het belangrijk om hulp te zoeken. Een ‘addict alone is in bad company’, is één van de slogans van onze behandeling. Samen gaan we de ziekte van verslaving te lijf! Daarom bieden we ook in Roermond verslavingszorg op maat. Ben jij die gedreven zorgprofessional of ondersteunende kracht aan het behandelteam? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon jij in Venlo, Weert, Roermond of ergens anders in de omgeving? Vind hier je nieuwe baan!

Castle Craig Verslavingszorg

Kom werken langs de Roer in Limburg!

De stad staat tegenwoordig bekend om haar Designer Outlet Centrum. Roermond is echter meer dan alleen een plekje om te shoppen. Het is een fantastische stad om te wonen, te leven en te werken. Dat laatste kan bij Castle Craig.

In januari 2023 hebben wij hier onze jongste vestiging geopend. Onze locatie aan de Slachthuisstraat is van alle gemakken voorzien. Comfortabele bespreekkamers en een pauzekamer waar je even tot rust kan komen of socializen met collega’s. Of maak een ommetje door de wijk voor even wat frisse lucht.

Is Castle Craig jouw volgende stap?

Als je bij Castle Craig Roermond komt werken, dan heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt: een rustige en comfortabele werkplek, midden in de natuur en ook inspirerende collega’s met wie je kunt schakelen. Werken bij ons geeft een gevoel van voldoening omdat je mensen daadwerkelijk helpt bij het overwinnen van hun verslaving. Dit geeft ons “Castle Craigers” een gevoel van betekenis en doel in het leven.

Ben je benieuwd hoe wij werken? Je kan bij ons altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven en onze manier van werken te ervaren.

Castle Craig Verslavingszorg

Kom jij werken bij Castle Craig in Roermond?

De volgende vacatures wachten op jou!

0 Vacatures gevonden
Weergegeven: 0 Vacatures

  • RSS Feed
  • Geen resultaten Helaas!  Er zijn geen overeenkomsten voor je zoekopdracht. Verander je zoekopdracht of Reset Filters

Of bekijk onze vacatures in

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen op weg helpen naar herstel is hun missie. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.