Castle Craig Den Haag

We willen dat iedereen kan genieten van een verslavingsvrij leven. Als iemand verslaafd wordt en in de houdgreep van verslaving zit, is het belangrijk om hulp te zoeken. Een ‘addict alone is in bad company’, is één van de slogans van onze behandeling. Samen gaan we de ziekte van verslaving te lijf! Daarom bieden we ook in Den Haag verslavingszorg op maat. Ben jij die gedreven zorgprofessional of ondersteunende kracht aan het behandelteam? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon jij in Den Haag, Leidschendam, Delft, Leiden of ergens anders in de omgeving? Vind hier je nieuwe baan!

Castle Craig Verslavingszorg

Kom werken in de bruisende hofstad

Den Haag, mooie stad achter de duinen. Hoe fijn is het om na je werk lekker uit te waaien aan ons mooie strand. Of door het bos te fietsen op weg naar huis, en direct wat natuur op te snuiven. Onze locatie zit namelijk vlakbij het Haagse bos. Belangrijk voor het welzijn van mensen is onze connectie met natuur. Maar ook op de warme en huiselijke afdeling hebben we een mooie ontspanningsruimte waar je je even kan terugtrekken. Daar komen we als team samen voor de lunch en een kletspraatje. Of gewoon om even een time-out te nemen. Ben je benieuwd hoe wij werken? Je kan bij ons altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven en onze manier van werken te ervaren.

Is Castle Craig jouw volgende stap?

Wil jij graag ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in een omgeving van deskundige collega’s? Bij Castle Craig staat iedereen altijd klaar om jou én de patiënt verder te helpen naar ons gezamenlijke doel: een verslavingsvrij leven voor iedereen. We kunnen altijd uitbreiding gebruiken van ons team van betrokken, creatieve en prestatiegerichte psychologen en behandelaars. Bekijk hier de vacatures bij Castle Craig Den Haag en solliciteer meteen of stuur ons een appje voor meer informatie.

Castle Craig Verslavingszorg

Kom jij werken bij Castle Craig in Den Haag?

De volgende vacatures wachten op jou!

0 Vacatures gevonden
Weergegeven: 0 Vacatures

  • RSS Feed
  • Geen resultaten Helaas!  Er zijn geen overeenkomsten voor je zoekopdracht. Verander je zoekopdracht of Reset Filters

Of bekijk onze vacatures in

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen op weg helpen naar herstel is hun missie. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.