Castle Craig Amsterdam

We willen dat iedereen kan genieten van een verslavingsvrij leven. Als iemand verslaafd wordt en in de houdgreep van verslaving zit, is het belangrijk om hulp te zoeken. Een ‘addict alone is in bad company’, is één van de slogans van onze behandeling. Samen gaan we de ziekte van verslaving te lijf! Daarom bieden we ook in Amsterdam verslavingszorg op maat. Ben jij die gedreven zorgprofessional of ondersteunende kracht aan het behandelteam? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Woon jij in Zaandam, Hoofddorp, Amsterdam of ergens anders in de omgeving? Vind hier je nieuwe baan!

Castle Craig Verslavingszorg

Kom werken in de prachtige hoofdstad

Als jij bekend bent in Amsterdam, weet je dat in deze historische en culturele hoofdstad altijd wat te doen is. It’s the Dutch city that never sleeps. Maar bij al die gezellige drukte komen ook verleidingen om de hoek kijken. Voor mensen met een verslaving kan het dan zelfs nóg ingewikkelder zijn, omdat je dag en nacht overal terecht kan. Daarom ligt in Amsterdam uitdagend werk voor jou als behandelaar. Ben je benieuwd hoe wij werken? Je kan bij ons altijd een dagje meelopen om de sfeer te proeven en onze manier van werken te ervaren.

Is Castle Craig jouw volgende stap?

Wil jij ruimte om jezelf te ontwikkelen in een omgeving met deskundige collega’s? Wil jij autonomie in het behandelen van je patiënten? Maar tegelijkertijd genoeg begeleiding krijgen om het beste uit jezelf te kunnen halen? Bij Castle Craig staan we voor elkaar klaar. We zijn een hecht team met één gezamenlijke missie: een verslavingsvrij leven voor iedereen. Bekijk hier de vacatures in Den Haag en solliciteer meteen of stuur ons een appje voor meer informatie.

Castle Craig Verslavingszorg

Kom jij werken bij Castle Craig in Amsterdam?

De volgende vacatures wachten op jou!

0 Vacatures gevonden
Weergegeven: 0 Vacatures

  • RSS Feed
  • Geen resultaten Helaas!  Er zijn geen overeenkomsten voor je zoekopdracht. Verander je zoekopdracht of Reset Filters

Of bekijk onze vacatures in

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen op weg helpen naar herstel is hun missie. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.