NederlandsEnglish
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00

Werken bij Castle Craig

Het idee dat ik elke dag opnieuw weer de mogelijkheid heb om iemands leven in positieve zin te veranderen en zelfs te redden geeft keer op keer een enorme boost. 
Castle Craig Verslavingszorg

Jouw volgende stap

Wil jij meer doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, een beter salaris of een leukere organisatie? Bij Castle Craig hoef je niet te kiezen want bij ons vind je dat allemaal. Castle Craig is dé internationale specialist op het gebied van ambulante en klinische behandeling van verslaving. Ben jij klaar voor je volgende stap?

Wat wij jou bieden

 • Open, gezellig en dynamisch internationaal topteam met meerdere vestigingen in Nederland en 2 in Schotland en Ierland. Wil je meer lezen? Dit zeggen onze medewerkers.
 • Doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers; talent development en opleidingsprogramma. Opleidingen betaald door ons.
 • Salaris? Goed geregeld. Check.
reünie 2020

Solliciteren bij Castle Craig

 1. Solliciteer direct op een van onze vacatures hieronder.
 2. Wil je meer informatie: stel je vraag aan onze HR adviseur Anne

 

Onze vacatures

Castle Craig is een begrip

In Nederland bieden we ambulante zorg (zonder opname). Wil je opgenomen worden? Dan kun je terecht in onze verslavingsklinieken in Schotland en Ierland. Wij staan voor kwalitatieve zorg op maat: met opname als dat nodig is, zonder opname als dat kan.

We bieden individuele therapie, groepstherapie, nazorg, workshops voor naasten en meer. Bekijk hier ons complete zorgaanbod. We hebben afspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland. Jouw behandeling wordt dus vrijwel altijd volledig vergoed.

Korte wachttijden bij Castle Craig

→ We bellen je binnen 24 uur om je aanmelding te bevestigen.
→ Wachttijd van intake tot ambulante behandeling:

  • 3 weken in Den Haag
  • 3 weken in Amsterdam
  • 3 weken in Rotterdam
  • 3 weken in Zeist

Onze behandellocaties

Castle Craig Den Haag
Castle Craig Amsterdam
Castle Craig Rotterdam
Castle Craig Zeist
Castle Craig Hospital Schotland
Smarmore Private Clinic Ierland

Overal in Nederland toegang tot de zorg die jij nodig hebt? Meld je aan bij de Digipoli voor effectieve behandeling op afstand.

Ambulante behandeling & nazorg

Behandeling met opname

Abstinentie & behandelingsresultaat

Ervaringen bij
Castle Craig

Ons team

Herstel begint bij mensen. Daarom zijn onze behandelaars zorgzame, geëngageerde, deskundige en empathische professionals. Om verslaafden te helpen op hun pad naar de weg van herstel is de missie van onze hulpverleners. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om anderen te helpen.