Werken bij Castle Craig

Het idee dat ik elke dag opnieuw weer de mogelijkheid heb om iemands leven in positieve zin te veranderen en zelfs te redden geeft keer op keer een enorme boost. 

Wat wij jou bieden

  • Open, gezellig en dynamisch internationaal topteam met meerdere vestigingen in Nederland en 2 in Schotland en Ierland. Wil je meer lezen? Dit zeggen onze medewerkers.
  • Doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers; talent development en opleidingsprogramma. Opleidingen betaald door ons.
  • Salaris? Goed geregeld. Check.
reünie 2020
Castle Craig Verslavingszorg

Jouw volgende stap

Wil jij meer doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, een beter salaris of een leukere organisatie? Bij Castle Craig hoef je niet te kiezen want bij ons vind je dat allemaal. Castle Craig is dé internationale specialist op het gebied van ambulante en klinische behandeling van verslaving. Ben jij klaar voor je volgende stap?

Kom je hier werken?

Onze locaties zijn prachtig ingericht, zodat je je aandacht volledig bij de zorg voor jouw en onze patiënten kunt houden. Bekijk hieronder onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Roermond, Rotterdam en Zeist en de vacatures bij die locaties.


Solliciteren bij Castle Craig

Bekijk hieronder de verschillende vacatures en solliciteer direct via de buttons.

Wil je meer informatie? Stuur ons een appje via de knop rechtsonder. We horen graag van je!

 

Alle vacatures


+ meer tonen

Ik werk bij Castle Craig omdat

De sfeer onder de collega’s goed is. Er is ook ruimte voor eigen ideeën, vrijheid in hoe je je behandelingen inricht. Dit komt de kwaliteit echt ten goede. Geen dag is hetzelfde, maar dat is juist leuk. Verder zijn de lijntjes kort, krijg je er veel vertrouwen en verantwoordelijkheid.

's Ochtends kom ik mijn bed uit voor

De gesprekken met patiënten. Dat gaat soms met een lach, soms met een traan, maar het schenkt enorm veel voldoening. Het leven van onze patiënten loopt op het moment dat wij hen spreken niet zoals zij hadden gehoopt. Daar kunnen wij iedere dag een verschil in maken.

Ons advies aan nieuwe collega's

Je moet bereid zijn om hard te werken. Veelzijdigheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn kwaliteiten die je nodig hebt om het werk je eigen te maken. Het is druk, maar enorm leuk en uitdagend. En je kunt altijd bij collega’s terecht voor vragen, ondersteuning of om even te lachen.

Ons team

Herstel begint bij mensen. Daarom zijn onze behandelaars zorgzame, geëngageerde, deskundige en empathische professionals. Om verslaafden te helpen op hun pad naar de weg van herstel is de missie van onze hulpverleners. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om anderen te helpen.