NederlandsEnglish
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00

Werken bij Castle Craig

Het idee dat ik elke dag opnieuw weer de mogelijkheid heb om iemands leven in positieve zin te veranderen en zelfs te redden geeft keer op keer een enorme boost. 
Castle Craig Verslavingszorg

Jouw volgende stap

Wil jij meer doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, een beter salaris of een leukere organisatie? Bij Castle Craig hoef je niet te kiezen want bij ons vind je dat allemaal. Castle Craig is dé internationale specialist op het gebied van ambulante en klinische behandeling van verslaving. Ben jij klaar voor je volgende stap?

Wat wij jou bieden

  • Open, gezellig en dynamisch internationaal topteam met meerdere vestigingen in Nederland en 2 in Schotland en Ierland.
  • Doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers; talent development en opleidingsprogramma. Opleidingen betaald door ons.
  • Salaris? Goed geregeld. Check. 

Solliciteren bij Castle Craig

  1. Solliciteer direct op een van onze vacatures hieronder.
  2. Wil je meer informatie: stel je vraag aan onze HR adviseur Anne

 

Onze vacatures

 


Ons team

Herstel begint bij mensen. Daarom zijn onze behandelaars zorgzame, geëngageerde, deskundige en empathische professionals. Om verslaafden te helpen op hun pad naar de weg van herstel is de missie van onze hulpverleners. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om anderen te helpen.