Werken bij Castle Craig

Dat ik elke dag opnieuw weer de mogelijkheid heb om iemands leven in positieve zin te veranderen geeft keer op keer een enorme boost.

Wat wij jou bieden

Door te bewegen vanuit onze kernwaarden, willen wij een positieve bijdrage leveren aan de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Dat begint bij onze medewerkers onderling, maar straalt uit naar onze patiënten als geheel. Onze kernwaarden laten zien waar wij nu en in de toekomst voor staan; wij hopen met onze kernwaarden deze en aankomende generaties in hun hart te raken.

Wij hechten er veel waarde aan, om in gelijkwaardigheid en met plezier en creativiteit met elkaar te werken. Eerlijk, recht door zee, en no-nonsense. We verdiepen en verbreden onze kennis continu, door middel van scholing, en congressen. En we zijn prestatiegericht. Dat wil zeggen dat wij staan voor goede resultaten. We zijn ervan overtuigd dat volledig stoppen met het gebruik van middelen absoluut haalbaar is. Sterker nog: we geloven dat onze patiënten echt gaan genieten van een leven zonder middelen: van die vrijheid. En wij weten dat daarbij de blijvende steun vanuit de zelfhulpgroepen van het 12 stappen programma van essentieel belang is.

Castle Craig Verslavingszorg

Jouw volgende stap

Wil jij werken bij één van de meest toonaangevende spelers met meer dan 3 decennia ervaring binnen de verslavingszorg? Wil je dagelijks geïnspireerd worden in een internationale omgeving door jouw directe & deskundige collega’s? Is intern doorgroeien en doorontwikkelen geen probleem voor je?

Bij ons hoef je niet te kiezen, want bij ons vind je dat allemaal. Wij zijn Castle Craig, dé internationale specialist met meer dan 35 jaar ervaring in het behandelen van alle vormen van verslaving. Maak je klaar voor je volgende stap.

Kom jij hier werken?

Bekijk hieronder onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Zeist en de vacatures bij die locaties.


Solliciteren bij Castle Craig

Bekijk hieronder alle vacatures en solliciteer direct via de button onder de vacature.

Wil je meer informatie? Stuur ons een appje via de knop rechtsonder. We horen graag van je!

 

Alle vacatures


Ik werk bij Castle Craig omdat

De sfeer onder de collega’s goed is. Er is ook ruimte voor eigen ideeën, vrijheid in hoe je je behandelingen inricht. Dit komt de kwaliteit echt ten goede. Geen dag is hetzelfde, maar dat is juist leuk. Verder zijn de lijntjes kort, krijg je er veel vertrouwen en verantwoordelijkheid.

's Ochtends kom ik mijn bed uit voor

De gesprekken met patiënten. Dat gaat soms met een lach, soms met een traan, maar het schenkt enorm veel voldoening. Het leven van onze patiënten loopt op het moment dat wij hen spreken niet zoals zij hadden gehoopt. Daar kunnen wij iedere dag een verschil in maken.

Ons advies aan nieuwe collega's

Veelzijdigheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn kwaliteiten die je nodig hebt om het werk je eigen te maken. Het is druk, maar enorm leuk en uitdagend. En je kunt altijd bij collega’s terecht voor vragen, ondersteuning of om even te lachen.

Ons team

Herstel begint bij mensen. Onze behandelaars zijn deskundige en empathische professionals. Mensen helpen op hun weg naar herstel is de missie van onze hulpverleners. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.