EN | NL | BE | FR | RO

Voor behandeling van alcoholisme en andere verslavingen

Kwaliteitsstatuut

 

Kwaliteitsstatuut

De juiste hulp, op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk.

Hier leest u het kwaliteitsstatuut van Castle Craig Nederland. In dit kwaliteitsstatuut laten wij u zien hoe een behandeling bij ons verloopt. Wij nemen u mee in de verschillende mogelijkheden en geven aan wanneer u hierin beslissingen kunt maken, uiteraard ondersteunen wij u bij beslissingen. Ook leggen wij belangrijke begrippen uit zodat u tijdens uw behandeling weet waar u aan toe bent.

U kunt dit kwaliteitsstatuut in één adem uitlezen, dan bent u zeer goed op de hoogte van de ins en outs van uw behandeling bij ons. U kunt dit kwaliteitsstatuut ook gebruiken als naslagwerk. wanneer u vragen heeft kunt u de antwoorden vinden in dit stuk. Uiteraard staan uw behandelaar en regiebehandelaar voor u klaar om vragen die u heeft te beantwoorden, dus stel deze gerust.

Ons kwaliteitsstatuut is goedgekeurd door een onafhankelijke commissie en voldoet daarmee aan landelijk gemaakte afspraken over kwalitatief hoogwaardige geneeskundige geestelijke gezondheidszorg.