Wie zijn wij?

Ruim een kwart eeuw wordt Castle Craig in één adem genoemd met succesvol herstellen van verslavingen. Deze traditie en kwaliteit hebben wij voortgezet in onze Nederlandse poliklinieken. Onze medewerkers helpen de patiënten met het starten van een nieuw leven zonder het gebruik van middelen en met de heropbouw van verbroken familierelaties.

Het behandelen van verslavingen is mensenwerk. Castle Craig beschikt over een ervaren team van zeer betrokken en positief ingestelde behandelaren en medewerkers. Ons team bestaat onder andere uit GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychologen en GGZ-agogen. Velen van hen hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van trauma’s, persoonlijkheidsproblematiek en andere veel voorkomende psychiatrische problematiek.

Een aantal van onze behandelaren is ervaringsdeskundig: oud-patiënten die zelf succesvol langdurig gestopt zijn en hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om onze patiënten te helpen.

Wil jij ook graag meehelpen om op een gelijkwaardige en betrokken manieren anderen te helpen op weg naar een verslavingsvrij leven? Bekijk hier onze vacatures.