Ons team

Linda Schaap

Linda Schaap

Directeur Zorg

Linda heeft klinische psychologie gestudeerd aan Universiteit Utrecht en heeft in 2010 haar specialistenopleiding tot Klinisch psycholoog afgerond. Vanaf de start van haar loopbaan als psycholoog is ze zich verder gaan ontwikkelen. Ze heeft inmiddels ervaring met een breed spectrum aan psychiatrische, forensische en persoonlijkheidsproblematiek, waarbij verslaving vaak een rol speelt.
Ze houdt van werken met en voor mensen. In haar werk hecht ze waarde aan professionaliteit, betrokkenheid, authenticiteit en een voortdurende nieuwsgierigheid. Ze probeert vast te houden wat goed is en te veranderen wat beter kan. In haar vrije tijd is Linda moeder, dochter, vrouw, zus en vriendin. Daarnaast houdt ze van reizen of erover fantaseren.

Ferd-Jan van Kemenade

Ferd-Jan van Kemenade

Teamleider bedrijfsvoering

Uit ervaring weet Ferd-Jan dat we de toevoeging gerenommeerde instelling verdienen. In 2007 heeft hij als patiënt kennis mogen maken met Castle Craig. Als ervaringsdeskundige is hij daarna begonnen met het vormgeven en verzorgen van de uitstekende nazorg zoals die nu is. Met grote inzet heeft hij tevens gewerkt aan de uitbreiding van een twaalf stappen fellowship, zowel in Nederland als buiten onze grenzen.
Zijn grote passie is de (nu weer) liefdevolle relatie met zijn familie en zijn geliefde partner, Dushica. Ook zijn hond Jossel, die alweer 11 jaar zijn kameraad is in goed en slecht weer, is een vreugde in zijn leven. Daarnaast is hij een fanatieke wielrenner. De winterfiets-Elfstedentocht, de Ronde van Noord Holland, Ferd-Jan vindt lang en hard fietsen heerlijk. Als tegenhanger doet hij wekelijks aan yoga. Verder is hij geïnteresseerd in politiek, de toekomst van onze samenleving, maar vooral in mensen.

Abraham van de Giessen

Abraham van de Giessen

Behandelmedewerker

Abraham heeft Klinische Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft een opleiding voltooid tot ‘Certified Addiction Counselor’ aan de Hazelden Betty Ford Graduate school of addiction studies in Minnesota, U.S.A.
Hij is inmiddels bijna 10 jaar werkzaam in de verslavingszorg. Abraham is getrouwd en in zijn vrije tijd tekent hij graag en speelt hij jazz-piano.

Mick Boskamp

Mick Boskamp

Communicatiemedewerker

Mick vierde vorig jaar zijn 40-jarig jubileum als journalist en schrijver (o.a. voor Hitkrant, Nieuwe Revu, Panorama, Parool en Esquire). En volgend jaar april is hij – als alles goed gaat en alles gaat goed – vijf jaar clean & sober. Bij Castle Craig is voor hem het herstel begonnen en hij beschouwt het dan ook als een groot voorrecht om voor ons de pr-zaken te behartigen, de blogs te schrijven, social media te doen en qua beeld en tekst de website te onderhouden. In zijn vrije tijd luistert hij graag naar muziek en gaat hij sinds enige tijd weer fanatiek naar de gym.

Wouter van der Pas

Wouter van der Pas

Beleidsmedewerker

Ooit afgestudeerd als Bestuurskundige is Wouter helemaal in zijn element als hij regelgeving, eisen en onze eigen ideeën vertaalt naar praktisch beleid. Ook spant hij zich in voor de cliëntenraad, houdt hij zich bezig met kwaliteitsmanagement, heeft hij een rol in klachtafhandeling, doet hij verzuimbegeleiding en bemoeit hij zich met de zorginkoop. In zijn vrije tijd is hij een zelfbenoemd spelletjesnerd en heeft hij er voor het ochtendgloren ook al een hele sportroutine op zitten.

Ellen Stijns

Ellen Stijns

Secretariaat

Werken bij Castle Craig betekende voor Ellen een welgekozen verandering. Ze zat in de financiële beurswereld en wilde een omslag maken omdat de zorg haar trok. Diep in haar hart vond ze het toch fijner om mensen bij te staan en bij Castle Craig kan ze daar van proeven. Fijne collega’s en een prettige werksfeer completeren het plaatje. Wat voor haar nummer 1 staat is persoonlijke ontwikkeling. Naast het werk op het secretariaat doet ze een opleiding stress counselor en coaching.

Marjet Blom

Marjet Blom

Behandelmedewerker

Marjet studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen is zij direct gaan werken in de verslavingszorg en psychiatrie. Binnen Castle Craig is ze betrokken bij de dagbehandeling, neemt ze intakes af en ziet ze patiënten. Marjet is in haar vrije tijd een echte levensgenieter, houdt van dansen, de liefde, lekker eten en het maken van mooie reizen.

Aaron Willebrands

Aaron Willebrands

Ambulant behandelaar

Aaron is afgestudeerd als basispsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend is hij Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit van Chester op het gebied van Psychotrauma. Aaron is werkzaam geweest in onze kliniek in Schotland en is aansluitend in Nederland komen werken als een intakefunctionaris en behandelaar. Als behandelaar gelooft Aaron er in dat iedereen in de basis goede eigenschappen heeft. Tijdens de behandeling ziet hij het als uitdaging deze gezonde eigenschappen te versterken zodat mensen zelf de kracht vinden weer verder te kunnen.

Flos Hofman

Flos Hofman

Office manager

Flos werkt al bijna 10 jaar met veel passie voor Castle Craig als officemanager en opname coördinator. Ze is blij een stukje van de puzzel te mogen zijn om onze patiënten te helpen naar een gezonder leven. Dagelijks probeert ze onze patiënten met een klinische indicatie voor Castle Craig Schotland zo goed mogelijk te begeleiden. Als schakel in de patiëntenstroom naar Schotland, kan men kan altijd bij haar terecht, ook in het weekend als dat nodig mocht zijn.

Myron Hotterbeekx

Myron Hotterbeekx

Behandelmedewerker

Myron heeft Klinische Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en ontwikkelde in de loop van haar studie een interesse voor verslavingszorg. Het geeft haar een enorm goed gevoel om mensen, die na een duwtje in de rug zelfstandig hun leven veranderen, op te zien knappen. Eerdere werkervaringen in de verslavingszorg waren voor haar een grote bevestiging dat zij hier op haar plek zit. Binnen Castle Craig werkt zij nu als behandelmedewerker.

Petra Calatz

Petra Calatz

Financiële en zorgadministratie

Na bijna 20 jaar medische wetenschappen bij een beleidsorganisatie maakte Petra de overstap naar de praktijk, eerst op Texel bij De Skuul en sinds 2013 bij Castle Craig. Verantwoordelijk voor de financiële administratie en als applicatiebeheerder voor de zorgadministratie ervaart ze de afwisseling in haar werk en de sterke collegialiteit als zeer prettig. Maar ook vindt ze het fijn om voor een instelling te werken waar mensen worden geholpen om een beter, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Daarnaast is ze in haar vrije tijd druk met haar gezin en met ‘crafting’ (handwerk en knutselen).

Sheldon van den Worm

Sheldon van den Worm

Intakefunctionaris

Na een studie psychologie, met als specialiteit kinderpsychologie, koos Sheldon voor de verslavingszorg omdat daar voor hem een aantal essentiële dingen bij elkaar komen. Als voorstander van een gezonde levensstijl (hij doet zelf drie keer per week aan fitness) heeft hij aan den lijve ondervonden hoe belonend het is als je gezonde keuzes maakt. Je wordt daar blijer van en je krijgt meer zelfvertrouwen. Mensen motiveren ligt hem gewoon heel goed. Wat hij bij Castle Craig zo fijn vindt, is het laagdrempelige contact, ook bij mensen die hoger in de hiërarchie zitten, en het geweldige onderlinge contact met de collega’s.

Nils Blomsma

Nils Blomsma

Ambulant behandelaar

Na zijn studie Psychologie is Nils in de verslavingszorg terecht gekomen en heeft hij zich verdiept in cognitieve gedragstherapie, forensische psychiatrie en kwaliteitscoördinatie. Bij Castle Craig houdt hij zich bezig met intakes en ambulante behandelingen, is verantwoordelijk voor de behandelmodule Emotie Regulatie, en is aanspreekpunt voor (on)veilige thuissituaties.

Annika Wouda

Annika Wouda

Behandelmedewerker

Na het behalen van haar bachelor Gezondheidswetenschappen heeft Annika de master Health & Social Psychology en de master Mental Health (klinische psychologie) behaald aan Universiteit Maastricht. Hierna heeft zij zich verder verdiept in gedragsverandering en systeemverandering. Binnen Castle Craig is zij ambulant behandelaar. In haar vrije tijd  houdt zij van films, outdoor activiteiten en fotografie.

Samui Winterwerp

Samui Winterwerp

Teamleider Zorg

Toen Samui wel psycholoog, maar nog geen GZ psycholoog was, zag ze de site van Castle Craig en sprak de instelling haar aan. Na o.a. gewerkt te hebben als Hoofdbehandelaar in een TBS-kliniek, waar het forensische aspect haar zeer zeker boeide, ging een lang gekoesterde wens in vervulling en begon ze als GZ-psycholoog en Regiebehandelaar bij Castle Craig Nederland.
Wat ze fijn vindt aan haar werk, is de afwisseling, de diverse patiënten-populatie en het feit dat de mensen hier geholpen willen worden, vaak ook echt aan zichzelf willen werken. Daarnaast houdt ze ervan om te sturen en te coördineren en als Regiebehandelaar/Teamleider Zorg kan ze daar haar ei in kwijt. Dit maakt dat zij met veel plezier werkt bij Castle Craig.

Suzanne Wagemans

Suzanne Wagemans

Psycholoog

Suzanne studeerde af voor de studie klinische psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2010 werkt zij bij Castle Craig Nederland en is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van ambulante behandelingen en het waarborgen van de kwaliteit van de behandelingen binnen Castle Craig (ROM). Naast de behandelingen voor verslavingsproblematiek, heeft zij zich ook gespecialiseerd in behandelingen voor post traumatische stressstoornis, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek. Zij is opgeleid tot cognitief gedragstherapeut (VGCt) en is bevoegd tot het uitvoeren van EMDR. Binnen de behandelingen staat voor haar vertrouwen, eerlijkheid en het creëren van een goede therapeutische relatie centraal.

Marian Slot

Marian Slot

Ambulant behandelaar

Psycholoog in hart en nieren. Marian is gedegen opgeleid, heeft veel werk- en levenservaring en een gezonde dosis (Twentse)  nuchterheid. In haar werk als behandelaar is ze geduldig, compassievol en toegewijd. Zij werkt sinds 2013 in de verslavingszorg nadat ze zelf met behulp van het Twaalf Stappen Programma haar leven een positieve wending heeft weten te geven. Naast haar werk bij Castle Craig is Marian pianist. Ze geeft regelmatig concerten waarbij ze improviseert op eigen composities.

Joshua van Eijndhoven

Joshua van Eijndhoven

Juridische zaken en compliance

Joshua studeerde cum laude af voor de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en specialiseerde zich in ondernemings- en verzekeringsrecht. Sinds 2016 specialiseert hij zich in Zorg(verzekerings)recht. Binnen Castle Craig is hij verantwoordelijk voor juridische zaken. In zijn vrije tijd zeilt hij graag oceanen over en hij houdt van koken.