NederlandsEnglish
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00

Missie

Castle Craig is een zorginstelling waar alcoholisme en andere verslavingen behandeld worden als een fysieke, mentale en spirituele ziekte.

Castle Craig biedt kwalitatief hoogwaardige zorg, waarbij de betrokkenheid en het respect voor iedere patiënt bovenaan staan.

Het doel van de behandeling is dat patiënten volledig herstel genieten en de kwaliteit van hun leven kunnen vergroten. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat onthouding van middelen en de blijvende steun vanuit het 12-stappen programma van essentieel belang zijn.

Visie

Bij Castle Craig verlenen wij deskundige en respectvolle zorg, altijd met de patiënt als middelpunt. Onze zorg wordt afgestemd op de individuele behoeftes van de patiënt en daarmee bieden wij een vraaggericht aanbod. Ons behandelaanbod streeft ernaar de familie bij de behandeling te betrekken, zodat het hele systeem herstellend is.

Verslaving is een destructieve ziekte die zijn weerslag heeft op de verslaafde mens en hun betrokkenen. Ons deskundig multidisciplinaire team biedt professionele hulp in een ambulante en/of klinische setting waar levens worden getransformeerd en hoop op herstel weer wordt verkregen.