NederlandsEnglish
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00
Bel vandaag

088 – 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00 in het weekend 12:00 tot 16:00

Kwaliteitsstatuut

De juiste hulp, op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk.

Hier lees je het kwaliteitsstatuut van Castle Craig Nederland. In dit kwaliteitsstatuut laten wij zien hoe een behandeling bij ons verloopt. Wij nemen je mee in de verschillende mogelijkheden en geven aan wanneer je hierin beslissingen kunt maken, uiteraard ondersteunen wij je bij beslissingen. Ook leggen wij belangrijke begrippen uit zodat je tijdens de behandeling weet waar je aan toe bent.

Je kunt dit kwaliteitsstatuut in één adem uitlezen, dan ben je zeer goed op de hoogte van de ins en outs van de behandeling bij ons. Je kunt dit kwaliteitsstatuut ook gebruiken als naslagwerk. wanneer je vragen hebt vindt je de antwoorden in dit stuk. Uiteraard staan je behandelaar en regiebehandelaar voor je klaar om vragen te beantwoorden, dus stel deze gerust.

Ons kwaliteitsstatuut is goedgekeurd door een onafhankelijke commissie en voldoet daarmee aan landelijk gemaakte afspraken over kwalitatief hoogwaardige geneeskundige geestelijke gezondheidszorg.