Castle Craig Verslavingszorg Rotterdam

Castle Craig Nederland is een gerenommeerde instelling met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Medio januari 2020 opent Castle Craig Rotterdam en kun je bij ons terecht voor verslavingszorg in Rotterdam en omgeving.

Verslavingszorg in Rotterdam

Je kunt nu in Rotterdam en omgeving bij ons terecht voor het afkicken van jouw verslaving. Wij richten ons daarbij zowel op de verslaving als op de bijkomende problematiek en hebben als doel complete herstel en complete abstinentie. Bij Castle Craig Rotterdam kun je terecht voor ambulante behandelingen. Dat houdt in dat er behandeld wordt zonder opname. Daarnaast bieden we dagbehandelingen, nazorg en organiseren we workshops voor familieleden, naasten en partners van verslaafden. 

Sommige patiënten hebben meer baat bij een behandeling in een kliniek. Zo stap je uit de eigen omgeving, kun je je volledig richten op je herstel en een frisse start maken. Voor klinische behandeling werken we daarom samen met Castle Craig vestigingen in Ierland en Schotland.

Rotterdam Castle Craig verslavingszorg

Afkicken in Rotterdam

De behandeling bij Castle Craig Rotterdam is gebaseerd op het 12-stappenplan, motiverende gespreksvoering en cognitieve gedragstherapie. Onze behandelaars zijn zorgzame, deskundige en empathische professionals met een sterke wens om verslaafden te helpen bij hun herstel. Sommigen van ons zijn oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden nu gebruiken om anderen te helpen.

 

Afkickkliniek Rotterdam

Castle Craig Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Castle Craig Rotterdam is gevestigd op het volgende adres:

Fascinatio Boulevard 562

2909 VA Capelle aan de IJssel

 

Met de auto naar Castle Craig Rotterdam

Volg je de A16 in noordelijke richting en ga van de snelweg bij afrit 24 tm/ 26. Neem de tweede afslag op de rotonde Kralingseplein en houd rechts aan om op de Fysicabaan te komen. Sla vervolgens rechtsaf naar de Fascinatio Boulevard.

 

Met het openbaar vervoer naar Castle Craig Rotterdam

Vanaf metro- en busstation Kralingse Zoom loop je in 15 minuten naar Castle Craig Rotterdam. Vanaf metro- en busstation Capelsebrug neem je de Connexxion Park Shuttle naar bushalte Fascinatio en loop je in 7 minuten naar onze Rotterdamse vestiging.

* De Parkshuttle wordt vanaf Capelsebrug tijdelijk vervangen door bus 91.

 

Reken af met je verslaving