Rotterdam

Castle Craig Nederland is een internationale instelling met vestigingen in Schotland, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Sinds januari 2020 kun je bij ons terecht voor verslavingszorg in Rotterdam en omgeving.

Verslavingszorg in Rotterdam

We bieden in Rotterdam behandeling voor verslavingsproblematiek en ondersteunen patiënten op de weg naar herstel. Wij richten ons daarbij niet alleen op de verslaving, maar ook op de bijkomende problematiek. Ons doel is een compleet herstel en complete abstinentie.

Bij Castle Craig Rotterdam kun je terecht voor ambulante behandeling. Dat betekent dat je zonder opname in een kliniek wordt behandeld. Wel bieden we individuele (dag)behandeling, groepstherapie, en nazorg. Ook organiseren we workshops voor familieleden, naasten en partners van verslaafden.

Sommige patiënten hebben meer baat bij een behandeling in een kliniek. Als je je in een onhoudbare thuissituatie bevindt, helpt het om je los te maken van die omgeving. Zo kun je je volledig richten op je herstel en een frisse start maken. Voor klinische behandeling werken we daarom samen met Castle Craig vestigingen in Ierland en Schotland.

 

Zorg op maat

Bij Castle Craig geloven we dat ieder mens uniek is en een eigen verhaal heeft. Het is daarom logisch dat geen behandeling er precies hetzelfde uitziet. We bespreken graag samen met jou wat er nodig is om de gewenste resultaten te behalen en stellen op deze manier een persoonlijk behandelplan op.

Afkicken in Rotterdam

Behandeling bij Castle Craig Rotterdam is gebaseerd op het 12-stappenplan, motiverende gespreksvoering en cognitieve gedragstherapie. Onze deskundige en empathische professionals zien het als missie om jou te helpen bij je herstel. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden nu gebruiken om anderen te helpen.

Afkickkliniek Rotterdam

Castle Craig Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Rotterdamse locatie is gevestigd op het volgende adres:

Fascinatio Boulevard 562
2909 VA Capelle aan de IJssel

Met de auto naar Castle Craig Rotterdam

Ga van de snelweg bij afrit 25 Cappele aan de IJssel.

Vanuit het zuiden: neem de tweede afslag op de rotonde Kralingseplein en houd na de afslag rechts aan om op de Fysicabaan te komen.

Vanuit het noorden: neem de vierde afslag op de rotonde Kralingseplein ( in de richting waar je vandaan komt) en houd na de afslag rechts aan om op de Fysicabaan te komen.

Sla vervolgens rechtsaf naar de Fascinatio Boulevard.

Met het openbaar vervoer naar Castle Craig Rotterdam

Vanaf metro- en busstation Kralingse Zoom loop je in 15 minuten naar Castle Craig Rotterdam. Vanaf metro- en busstation Capelsebrug neem je de Connexxion Park Shuttle naar bushalte Fascinatio en loop je in 7 minuten naar onze Rotterdamse vestiging.

* De Parkshuttle wordt vanaf Capelsebrug tijdelijk vervangen door bus 91.

Castle Craig Rotterdam