Castle Craig Nascholing

Bij Castle Craig bieden wij verschillende soorten nascholingen voor huisartsen, POH GGZ of overige specialisten in zorg. Afhankelijk van de specifieke interesses en behoeften wordt het nascholingsprogramma opgesteld. Maatwerk is hierbij het uitgangspunt.

Castle Craig Verslavingszorg

Tools en kennis

Nascholing is van belang om ervoor te zorgen dat artsen hun kennis en vaardigheden op peil houden. Zo kunnen ze patiënten met een verslaving effectief helpen. Bijvoorbeeld door vroeg te signaleren dat er sprake is van een verslaving. Of om tools te krijgen hoe je verslaving bespreekbaar maakt. De behandeling van patiënten met een verslaving is complex en vereist specifieke kennis die niet altijd deel uitmaakt van de standaard opleiding van de zorgprofessional.

Castle Craig biedt voorlichtingsessies van een uurtje tijdens de lunch aan. Als die naar meer smaken, hebben we ook een 1-daagse nascholing waarin we een breed scala aan onderwerpen behandelen.

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.

Online nascholingen

Bij Castle Craig kun je ook kiezen voor online nascholingen, die vaak flexibeler zijn en makkelijker te combineren zijn met je werk.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het volgen van nascholing voor met betrekking tot verslavingszorg. Zo kunnen artsen hun kennis en vaardigheden op dit gebied verbeteren, wat kan leiden tot betere behandelingen voor hun patiënten. Bovendien kan nascholing huisartsen in staat stellen om de meest recente ontwikkelingen en behandelmethoden op dit gebied bij te houden, wat kan leiden tot betere resultaten voor hun patiënten. Ten slotte kan nascholing ook helpen om huisartsen te ondersteunen bij het omgaan met de emotionele uitdagingen die komen kijken bij het behandelen van patiënten met een verslaving.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

reünie 2020