Digipoli

Herstel begint bij mensen en daarom bieden we bij Castle Craig zorg op maat. Die zorg kunnen we met de opening van de digipoli nu ook vanuit jouw eigen omgeving bieden. Zo heb je overal in Nederland toegang tot de zorg die je nodig hebt.

Of je nu last hebt van een lichte middelenverslaving, of met een complexere situatie te maken hebt. Je kunt snel terecht bij de digipoli van Castle Craig. Ook online streven we ernaar de kwalitatieve en persoonlijke zorg te bieden. Dit doen we door eHealth en online zelfhulp modules te combineren met 1-op-1 gesprekken met jouw behandelaar en het delen van ervaringen binnen steungroepen. Zo zijn we altijd dichtbij en ben jij op ieder moment slechts een klik verwijderd van de hulp die je nodig hebt.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten? Meld je dan aan. Tijdens een intakegesprek bespreek je samen met een van onze professionals wat de mogelijkheden zijn en of digitale behandeling voor jou werkt .

De voordelen van online verslavingshulp

Voor velen is het fysiek naar een locatie gaan een barrière. Het kost tijd, geld, je moet een oppas regelen of afzeggen van werk of school. Bij de digipoli van Castle Craig heb je vanaf je computer, tablet of smartphone live contact met jouw behandelaar. Zolang jij een werkende webcam en microfoon hebt, kun je direct aan de slag.

Voordelen voor jou:

  • Professionele hulp wanneer jij dit nodig hebt
  • Geen reistijd naar een behandellocatie
  • Ruimere behandeltijden (ook ’s avonds)
  • Eigen regie over jouw behandeling
  • Vergoed door de basisverzekering
  • Kortere wachttijden

Door de nieuwe behandelmethodes zijn we in staat om de eerdere beperkingen van eHealth op te lossen en blijven persoonlijk contact en interactie centraal staan. Tegelijkertijd heb je zelf meer regie over je behandeling, wat jouw betrokkenheid stimuleert. Dit is belangrijk voor een snel en langdurig herstel.