1. Home
  2.  » Corona

Corona | Zorg nu op afstand

Jouw gezondheid, de gezondheid van andere patiënten en de gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Daarom bieden wij behandeling volledig digitaal aan. We maken gebruik van verschillende applicaties, jouw behandelaar zal je hierover verder informeren. 

Nieuw in Zorg bij Castle Craig

Je kunt je gewoon aanmelden. Intake en diagnostiek vinden plaats via beeldbellen. Daarna wordt een online behandeling (ehealth) aangeboden. Wij zijn er voor jou en zorgen in deze moeilijke tijden dat de zorg gewoon door kan gaan.

Zorg op afstand in Nederland

Door volledig digitaal te gaan kunnen wij samen blijven werken aan jouw behandeling én je gezondheid in acht nemen. Jouw behandeling bij Castle Craig vindt plaats per telefoon of via beeldbellen, afhankelijk van jouw voorkeur. Ook bieden wij E-health modules aan. Deze kun je op afstand volgen als aanvulling op de behandeling.

Alle behandelgroepen zijn tijdelijk opgeschort. In plaats van groepsbehandeling krijg je meerdere individuele gesprekken aangeboden. De behandelaar maakt samen met jou een behandelplan. De avondgroep wordt online geboden. We onderzoeken nog of het een optie is om andere groepsbehandelingen ook zo aan te bieden.

Opnamestop in Schotland en Ierland

Opname en behandeling in Schotland en Ierland zijn momenteel niet mogelijk. Als gevolg van de lock-down van Schotland en het beperkte aantal vluchten naar Schotland en Ierland kan daar slechts beperkt naartoe gereisd worden. Heb je een klinische indicatie, dan bieden we een overbruggingstraject aan. Dit doen we via beeldbellen. Zodra de maatregelen versoepelen, bekijken we samen wanneer de klinische behandeling kan starten.

Castle Craig Hospital in Schotland heeft op 23 maart 2020 de Kirkurd Unit geopend om nieuwe patiënten op te kunnen nemen. Zodra dat weer mogelijk is, informeren we onze patiënten hierover.

Bijzondere maatregelen

Alle groepen zijn geannuleerd voor onbepaalde tijd. Alle klinische opnames zijn geannuleerd voor tenminste drie weken.

Wij monitoren deze crisis dagelijks. Zodra daar aanleiding toe is, gaan we deze maatregelen op- of afschalen.

Laatst geüpdate: 24 maart 2020 – 16:06

Hulp nodig?

Bel vandaag

088 - 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00
weekend 12:00 tot 16:00