Castle Craig Verslavingszorg Utrecht

Vind je dat je te veel drinkt? Of heb je problemen met een drugsverslaving? Meld je dan aan bij Castle Craig Verslavingszorg te Utrecht.

Verslavingszorg in Utrecht

Worstel jij met een verslaving? Of bevindt jouw geliefde zich in een onhoudbare situatie? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Hulp van een professional kan de last verlichten die jij voelt.

Met meer dan 30 jaar ervaring en vestigingen in Nederland, Schotland en Ierland is Castle Craig dé specialist op het gebied van verslavingsproblematiek. Wij zijn er voor jong en oud, voor lichte klachten tot complexe meervoudige verslavingen, voor naasten en familie. En, dankzij onze nieuwe vestiging in Zeist, nu ook in regio Utrecht.

Castle Craig Utrecht | Zorg op maat

In Utrecht bieden we momenteel ambulante behandeling. Dat houdt in dat je enkele dagen per week een afspraak hebt met een behandelaar op locatie. Je kunt tijdens dit traject thuis blijven wonen. Wil je niet naar locatie komen, dan kunnen we ook ambulante zorg verlenen in de vorm van eHealth modules. Op deze manier kunnen we zowel op locatie als online de zorg bieden die nodig is, voor zowel de verslaafde als voor naasten.

Hoe een behandeltraject eruit ziet, hangt af van jouw situatie. Na jouw aanmelding kijk je samen met jouw behandelaar naar de stappen die nodig zijn voor het gewenste resultaat: een langdurig en voorspoedig herstel.

Behandeling volledig vergoed

Castle Craig heeft afspraken met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat zowel basis verslavingszorg als gespecialiseerde verslavingszorg vergoed worden. Als jij een verwijsbrief hebt van jouw huisarts, betaal je alleen het eigen risico.

Welke behandeling(en) wij adviseren hangt af van jouw situatie, maar ervaring heeft ons geleerd dat bij actieve verslavingen en/of bijkomende psychische problemen zoals depressie of trauma vrijwel altijd specialistische zorg nodig is.

Aanmelden | De eerste stap naar herstel

Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Vroeg behandelen voorkomt dat een verslaving verergert.