Castle Craig Verslavingszorg Amersfoort

Vind je dat je te veel drinkt? Of heb je problemen met een drugsverslaving? Meld je dan aan bij Castle Craig Verslavingszorg.

Verslavingszorg in Amersfoort

Worstel jij met een verslaving? Of bevindt een geliefde zich in een onhoudbare situatie? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Hulp van een professional kan de last die je voelt verlichten en herstel versnellen.

Met meer dan 30 jaar ervaring en vestigingen in Nederland, Schotland en Ierland is Castle Craig dé specialist op het gebied van verslavingsproblematiek. Wij zijn er voor jong en oud, voor lichte klachten tot complexe meervoudige verslavingen, voor naasten en familie. En dankzij onze nieuwe vestiging in Zeist nu ook in Amersfoort.

Behandeling: digitaal of op locatie

In Zeist kun je bij ons team terecht voor ambulante behandeling voor verslaving en bijkomende problematiek. De Digipoli van Castle Craig combineert gespecialiseerde zorg met vernieuwende programma’s. We kunnen ambulante zorg verlenen in de vorm van eHealth modules, persoonlijke therapie, en zelfs groepssessies. Voor zowel de verslaafde als voor naasten.

Hoe een behandelingstraject eruit ziet, hangt af van jouw situatie. Na jouw aanmelding kijk je samen met jouw behandelaar naar de stappen die nodig zijn voor het gewenste resultaat: een langdurig en voorspoedig herstel.

Behandeling volledig vergoed

Castle Craig heeft afspraken met vrijwel alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat zowel basis verslavingszorg als gespecialiseerde verslavingszorg vergoed worden. Als jij een verwijsbrief hebt van jouw huisarts, betaal je alleen het eigen risico.

Welke behandeling(en) wij adviseren hangt af van jouw situatie, maar ervaring heeft ons geleerd dat bij actieve verslavingen en/of bijkomende psychische problemen zoals depressie of trauma vrijwel altijd specialistische zorg nodig is

Aanmelden | De eerste stap naar herstel

Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Vroeg behandelen voorkomt dat een verslaving verergert.