Jaarlijkse reünie

Jaarlijkse reünie – zondag 30 juni 2024

Jaarlijks organiseren we een reünie voor alle oud-patiënten van Castle Craig Hospital in Peeblesshire, Schotland. Tijdens de reünie ontvangen we elk jaar honderden gasten, die zich verzamelen onder een grote luifel in de voortuin om gezamenlijk te lunchen.

De reünie is een mooie gelegenheid om ervaring, kracht en hoop te delen. De dag bestaat dan ook uit veel praten en netwerken maar vooral ook van elkaar leren. Therapeuten en oud-patiënten vertellen hun verhaal, hoe zij hun verslaving te boven zijn gekomen en hoe ze omgaan met de moeilijke momenten. De directeur van Castle Craig vertelt meer over de laatste ontwikkelingen van Castle Craig. Verder is er een gastspreker, vaak een prominente spreker ‘uit het veld’. Dit jaar is dat professor Peter Hawkins.

Oud-patiënten hebben de mogelijkheid om hun eerdere behandelaars weer te zien, en hun ‘vrienden van toen’, met wie ze een moeilijke tijd gezamenlijk hebben doorstaan.

De volgende reünie vindt plaats op 30 juni. We zien je er graag! Meer informatie, en hoe je kunt aanmelden, vind je hier.