Locaties

Castle Craig verslavingszorg Den Haag

Castle Craig Nederland biedt ambulante verslavingszorg vanuit onze behandellocaties in Amsterdam en Den Haag. Onze klinische vestigingen zijn gevestigd in Schotland en Ierland.

 

Adres en bereikbaarheid

Behandellocatie Castle Craig verslavingszorg Amsterdam

Overschiestraat 182-4
1062 XK Amsterdam

U kunt gratis parkeren bij de locatie. Naambordjes op de parkeerplaatsen zijn niet van toepassing. Houdt er rekening mee dat er betaald parkeren is op de openbare weg buiten onze parkeerplaatsen.

Indien u met het openbaar vervoer reist, controleer uw route tijdig op www.9292ov.nl. Het dichtstbijzijnde metrostation is de Henk Sneevlietweg, lijn 50. Verlaat het perron naar de Henk Sneevlietweg, dit staat aangegeven op het perron. U loopt dan in 4 minuten naar onze locatie.

Behandellocatie Castle Craig verslavingszorg

Den Haag

Wassenaarseweg 33
2596CG Den Haag

Rondom de locatie is er sprake van betaald parkeren.

Als u met het openbaar vervoer reist. De locatie is gelegen op ongeveer een kwartier lopen vanaf Den Haag Centraal. U kunt vanaf Den Haag Centraal ook tram 9 nemen en uistappen bij de halte Javabrug. Steek het kruispunt over naar de wassenaarseweg. Vanaf dan is het ongeveer twee minuten lopen naar de onze locatie.

Castle Craig Hospital

Blyth Bridge, WestLinton, Peeblesshire
EH46 7DH
Scotland

Smarmore Private Clinic

Ardee
County Louth
Ireland A92 YY22

Als u nog steeds problemen heeft met het vinden van een van onze locaties, neem dan contact met ons op en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen.