Castle Craig Verslavingszorg Zeist

Castle Craig Nederland is een internationale instelling met vestigingen in Schotland, Ierland, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Roermond. Ook in Zeist heten we je graag van harte welkom.

Verslavingszorg in Zeist

We bieden in Zeist ambulante behandeling voor verslavingsproblematiek en ondersteunen patiënten op de weg naar herstel.

In Zeist kun je bij Castle Craig terecht voor ambulante behandeling. Dat betekent dat je zonder opname in een kliniek wordt behandeld. We bieden  individuele (dag)behandeling, groepstherapie en nazorg. Ook organiseren we workshops voor familieleden, naasten en partners van verslaafden. Wij richten ons daarbij niet alleen op de verslaving, maar ook op de bijkomende problematiek. Ons doel is een compleet herstel en complete abstinentie.

Sommige patiënten hebben meer baat bij een behandeling in een kliniek. Als je je in een onhoudbare thuissituatie bevindt, helpt het om je los te maken van die omgeving. Zo kun je je volledig richten op je herstel en een frisse start maken. Voor klinische behandeling werken we daarom samen met Castle Craig vestigingen in Ierland en Schotland.

 

Zorg op maat

Bij Castle Craig geloven we dat ieder mens uniek is en een eigen verhaal heeft. Het is daarom logisch dat geen behandeling er precies hetzelfde uitziet. We bespreken graag samen met jou wat er nodig is om de gewenste resultaten te behalen en stellen op deze manier een persoonlijk behandelplan op.

Afkicken in Zeist

Behandeling bij Castle Craig Zeist is gebaseerd op het 12-stappenplan, motiverende gespreksvoering en cognitieve gedragstherapie. Onze deskundige en empathische professionals zien het als missie om jou te helpen bij je herstel. Sommigen van ons zijn zelf oud-patiënten die hun ervaringen en vaardigheden nu gebruiken om anderen te helpen.

Afkickkliniek Zeist

Castle Craig Zeist is goed bereikbaar met de auto. Gratis parkeergelegenheid is altijd beschikbaar bij SV Phoenix. Klik hier voor de routebeschrijving naar SV Phoenix. Van daar loop je in zo’n 7 minuten naar onze locatie, klik hier voor de routebeschrijving.

De Breul – Arnhemse Bovenweg 140 – 150
3708 AH Zeist

 

Met het openbaar vervoer naar Castle Craig Zeist

Kom je met het openbaar vervoer? Plan en controleer je route tijdig op www.9292ov.nl. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Driebergen-Zeist. Daarvandaan loop je in ongeveer 20 minuten naar onze locatie.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de intake-afspraak, dan verzoeken wij je dat zo snel mogelijk aan ons te laten weten.

Castle Craig Zeist