EN | NL | BE | FR | RO

Voor behandeling van alcoholisme en andere verslavingen

Behandellocatie Rotterdam

Castle Craig Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 90
3062 MB Rotterdam

Onze behandellocatie in Rotterdam

Het behandelteam van Castle Craig is recentelijk uitgebreid naar Rotterdam. Vanuit het kantoor van Recuper werken onze therapeuten met patiënten met een verslavingsprobleem. Zij verrichten intakegesprekken, ambulante behandelingen en nazorg.

Uiteraard komen er veel patiënten uit de regio Rotterdam, zoals Krimpen aan de IJssel, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk. Steeds meer patiënten uit Noord-Brabant en Zeeland komen naar Castle Craig Rotterdam om te werken aan hun landurige herstel van verslaving.

In Rotterdam werkt het team van Castle Craig samen met Recuper. De K.P. van der Mandelelaan is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De routebeschrijving naar Recuper vindt u hier.

Telefonisch spreekuur of het online formulier

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 13.00 tot 14.00 uur. Het is dan mogelijk rechtstreeks in contact te komen een van onze ervaren therapeut. Het kan dan gaan om uw eigen situatie, drank- of drugsgebruik, maar heel veel mensen bellen ook om te vragen hoe ze het best kunnen handelen om de situatie van een familielid of dierbare aan te pakken.

In deze afdeling