Afkicken buitenland

Naar een afkickkliniek in het buitenland of afkicken vanuit huis?

Je bent verslaafd. De een ziet geen andere uitweg: weg van alle shit, even helemaal resetten en dan terugkomen en opnieuw beginnen. Iemand die hier de voorkeur aan geeft zal sneller kiezen voor een afkickkliniek in het buitenland. De ander blijft liever thuis in zijn vertrouwde omgeving. Voor beide is wat te zeggen. Bij Castle Craig bieden we daarom voor beide mogelijkheiden een passende behandeling.

Afkickkliniek in het buitenland: Castle Craig Hospital in Schotland

Veel mensen spreken over een afkickkliniek in het buitenland. Wij spreken over onze klinische behandeling in Castle Craig Hospital. Even helemaal weg uit je verslavende omgeving en werken aan herstel in een helende omgeving. De kliniek beschikt over 50 hectare privébos en garandeert privacy, inspiratie en rust. Er is aangetoond dat het platteland en frisse buitenlucht verlichting bieden voor verschillende gezondheids- en emotionele problemen en psychische stoornissen. Daarnaast stelt het grote terrein ons in staat om ook buiten fitnessactiviteiten aan te bieden. De behandeling in Castle Craig Hospital volgt de structuur van het 12-stappenplan en voor iedere patiënt wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Meer informatie over de klinische behandeling van je verslaving.

Ambulante behandeling

Ambulante behandeling staat voor behandeling zonder opname. Je woont dus thuis en bezoekt onze behandellocatie voor individuele afspraken met jouw hulpverlener. Onze ambulante behandeling wordt aangeboden in onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Ook de ambulante behandeling is gebaseerd op het 12-stappenplan. Meer informatie over de ambulante behandeling van je verslaving.

Dagbehandeling

De dagbehandeling is net als de ambulante behandeling een behandeling zonder opname. Het is een combinatie van groepstherapie, psycho-educatie en individuele gesprekken. De groepstherapie bestaat uit een groep van maximaal 12 personen waarmee je drie keer in de week samenkomt op onze locatie in Amsterdam of Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst worden behandeldoelen opgesteld waaraan gewerkt wordt tijdens de groepstherapie. Meer informatie over de dagbehandeling van je verslaving.