Jeroen vertelt over leven in herstel

Het verhaal van Jeroen, ervaringsdeskundige bij Castle Craig Verslavingszorg

Jeroen, ex-patiënt van Castle Craig en ervaringsdeskundig from Castle Craig on Vimeo.

Het verhaal van Jeroen, ervaringsdeskundige bij Castle Craig Verslavingszorg

Jeroen, ex-patiënt van Castle Craig en ervaringsdeskundig from Castle Craig on Vimeo.

” Voor mij is de belangrijkste verandering de vrijheid die ik heb. Ik ben blij dat als ik ’s ochtends wakker word, ik de vrijheid heb om mijn eigen keuzes te maken. Vroeger had ik geen keuzevrijheid, het enige wat ik kon als ik wakker werd, was ontzettend boos zijn op mezelf en dat ik er nog was. De volgende gedachte was: “Hoe kan ik zo snel mogelijk scoren en hoe kom ik de dag weer door?” 

“Tegenwoordig ben ik blij om wakker te worden en zie ik de dag met vertrouwen tegemoet, en heb ik echt zin in het leven.” 

Verslaving is een chronische, progressieve, maar gelukkig ook behandelbare ziekte. Lees meer over de visie van Castle Craig op verslaving. Onze therapeuten zijn dagelijks de hele dag bereikbaar, en we houden tussen 13.00 en 14.00 telefonisch spreekuur. 

Dit is het tweede artikel van een serie verhalen van ex-patiënten. Ze vertellen over hun verslaving, en over hun leven in herstel. Ben je zelf patiënt en wil je ook schrijven? Mail dan naar g.vanrooy@castlecraig.nl