Werken bij Castle Craig

Werken in de verslavingszorg is divers en uitdagend. Je vormt het beginpunt van herstel, bent onderdeel van een formatieve ervaring. Ieder mens is anders en daarom is bij Castle Craig geen dag hetzelfde. Wat motiveert onze collega’s dan om iedere dag aan het werk te gaan? We vroegen het hen in een online survey en hier lees je de verschillende reacties samengevoegd onder de vragen.

Waarom werk jij bij Castle Craig?

De sfeer onder de collega’s is goed. Er is ook ruimte voor eigen ideeën, vrijheid in hoe je je behandelingen inricht. Dit komt de kwaliteit echt ten goede. Geen dag is hetzelfde, maar dat is juist leuk. Verder zijn de lijntjes kort, krijg je er veel vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit?

De gesprekken met patiënten. Dat gaat soms met een lach, soms met een traan, maar het schenkt enorm veel voldoening. Het leven van onze patiënten loopt op het moment dat wij hen spreken niet zoals zij hadden gehoopt. Daar kunnen wij iedere dag een verschil in maken.

Wat is jouw advies aan een nieuwe collega?

Je moet bereid zijn om hard te werken. Veelzijdigheid, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn kwaliteiten die je nodig hebt om het werk je eigen te maken. Het is druk, maar enorm leuk en uitdagend. En je kunt altijd bij collega’s terecht voor vragen, ondersteuning of om even te lachen.

Vacatures bij Castle Craig

Wil jij je ontwikkelen als professional binnen de verslavingszorg? Kijk dan hier welke vacatures wij op dit moment open hebben staan. En als je vragen hebt over het werken bij Castle Craig, dan kun je daar ook jouw vragen stellen.