Een tip voor het weekend!

Sinds januari is onze nieuwe locatie van in Zeist geopend. De eerste patiënten hebben hun weg naar ons gevonden en de behandelingen zijn begonnen.

Het lyceum dat hier eerst gevestigd was, is enkele jaren geleden verplaatst naar een ander deel van het terrein. Huize de Breul en de omliggende gebouwen doen nu dienst als kantoorruimten. Ook de school voor filosofie is hier gevestigd.

De natuur die het pand omgeeft, leent zich perfect voor een wandeling komend weekend. We zijn te gast op Landgoed de Breul, karakteristiek is de landschapstuin met daarin de slingerende vijver met paden er omheen en uitnodigende rode bankjes die wachten op een moment van rust of een goed gesprek.

De buitenplaats van de Breul gaat geruisloos over in het Utrechts landschap. Verscholen in de bossen bij Zeist liggen Heidestein en landgoed Bornia. Er zijn diverse prachtige wandelroutes door het afwisselende bos met karakteristieke dennen en overblijfselen van de historische landgoederen. Het meest indrukwekkend zijn de uitgestrekte heidevelden. Zo leeg en weids zag de hele Utrechtse Heuvelrug er ruim honderd jaar geleden uit. Een kudde Drentse heideschapen en Schotse Hooglanders begrazen het gebied.

Omgeven door het Utrechts Landschap, biedt Castle Craig locatie Zeist een natuurlijke plek om tot rust te komen. Precies wat onze patiënten nodig hebben om zich verbonden te voelen met hun omgeving.