reünie 2020

Castle Craig Reünie 2020 geannuleerd

29 juni 2020 – De 32e editie van de Castle Craig reünie zou eigenlijk plaatsvinden op 28 juni 2020, maar moest geannuleerd worden in verband met het Coronavirus. De volgende reünie wordt gehouden op 27 juni 2021.

Ieder jaar wordt de reünie georganiseerd voor alle oud-patiënten van Castle Craig Hospital in Schotland en de naasten die eventueel mee willen. Normaal gesproken zijn er zo’n 200 tot 300 gasten, maar dankzij de lockdown in Schotland was dat dit jaar niet mogelijk.

Op het evenement is er de gelegenheid om ervaringen te delen, oud behandelaren weer te spreken en de mensen te zien met wie ze destijds een zeer moeilijke tijd in hun leven hebben doorstaan. Er is een gezamenlijke lunch, therapeuten en oud-patiënten spreken over hoe om te gaan met moeilijke momenten of hoe ze hun verslaving te boven zijn gekomen.

Omdat de reünie van 2020 niet door kon gaan, besloten Castle Craig Hospital teamleden Dr McCann, Mark Abrami, Paul Shannon and Lucy Haden om een videobericht op te nemen voor alle oud-patiënten die ze dit jaar moeten missen. Ze wensen iedereen sterkte en hopen alle oud-patiënten die er dit jaar niet bij konden zijn volgend jaar te zien tijdens de 33e editie van de reünie. De video is hieronder te zien.

bron: Castle Craig Hospital