1. Home
  2.  » Behandelingen

Behandelingen

Castle Craig biedt ook verslavingszorg vanuit huis. Wij bieden de mogelijkheid om de behandeling thuis voort te zetten door middel van beeldbellen. Ook voor nieuwe mensen geldt: intakes kunnen worden aangeboden via beeldbellen.

Castle Craig Nederland biedt behandelingen voor alcohol- en drugsverslavingen en bijkomende problematiek. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandelingen in Den Haag en Amsterdam. Klinische behandeling wordt aangeboden zowel in Schotland als in Ierland, in onze gerenommeerde verslavingsklinieken Castle Craig Hospital en Smarmore Castle Private Clinic.

Basis GGZ en gespecialiseerd GGZ

Afhankelijk van de aard en ernst van je klachten, bieden we basis GGZ en gespecialiseerde GGZ aan. Bij lichte tot matige klachten gerelateerd tot verslavingsproblematiek, van jezelf of van een naaste, kom je in aanmerking voor Basis GGZ. Als blijkt dat verdere behandeling gewenst is, bieden we ook specialistische GGZ.

Hoe ziet een behandelprogramma eruit?

Het behandelprogramma bestaat uit een geïntegreerde medische en psychotherapeutische behandeling. Ons ervaren team heeft door de jaren heen een specifiek behandelprogramma ontwikkeld gericht op abstinentie (geheelonthouding).

De eerste stap naar behandeling is een uitgebreid intakegesprek gevolgd door een psychodiagnostisch onderzoek. Na dit onderzoek volgt een advies voor verdere behandeling.

Bij start van de behandeling wordt een behandelplan met je opgesteld waarbij zo nodig rekening wordt gehouden met andere psychologische of psychiatrische problemen. Naast de reguliere verslavingsbehandeling worden gespecialiseerde behandelingen geboden voor o.a. depressie, angst, posttraumatische stressstoornis (PTSS), persoonlijkheidsproblematiek en onverwerkte rouw. Je familie of naasten worden betrokken bij de behandeling.

Behandeling bij Castle Craig

Hulp nodig?

Bel vandaag

088 - 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00
weekend 12:00 tot 16:00