Informatie over wachttijden

Wij heten je van harte welkom op één van onze locaties. We hebben korte wachttijden. Na ontvangst van de verwijzing bellen we je dezelfde dag voor het aanmeldgesprek en plannen we samen de intake.

Hieronder een overzicht van de actuele wachttijden. Vind je de wachttijd te lang? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar en vraag om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je daarbij ondersteunen en een instelling adviseren met kortere wachttijden.

  *Peildatum 23 mei 2024

  Aanmeldingswachttijd: wachttijd tot intake

  Het aantal weken tussen het moment dat jouw verwijzer je aanmeldt bij Castle Craig tot het moment dat je terecht kunt voor je intakegesprek.

   Amsterdam

   Den Haag

   Rotterdam

   Zeist

   9 weken

   8 weken

   8 weken

   geen mogelijkheid op dit moment

   Behandelingswachttijd: wachttijd van intake tot individuele behandeling

   Deze wachttijd betreft het aantal weken tot behandeling, nadat de intake en het diagnostisch onderzoek zijn afgerond en het voorgestelde behandelplan met je besproken is.

   Amsterdam

   Den Haag

   Rotterdam

   Zeist

   3 weken

   7 weken

   8 weken

   5 weken

   Ongecontracteerde zorgverzekeraars

   Castle Craig heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars waardoor je snel terecht kan. De wachttijd voor klinische behandeling is bij ongecontracteerde verzekeraars langer.

   Als er geen contract is afgesloten met een verzekeraar voor de klinische zorg, moet een machtiging worden aangevraagd bij jouw zorgverzekeraar. We helpen je daarmee.