1. Home
  2.  » 
  3. Aanmelden Castle Craig
  4.  » 
  5. Vergoeding voor behandeling
  6.  » Zorgverzekeraars die behandeling bij Castle Craig vergoeden

Vergoeding zorgverzekeraars

Welke zorgverzekeraars vergoeding bieden? Castle Craig heeft met de meeste zorgverzekeraars afspraken voor de vergoeding van de individuele behandeling en opname in onze afkickkliniek in Schotland. Smarmore Castle Private Clinic wordt door enkele zorgverzekeraars vergoed. Basis ggz valt onder de basisverzekering, dus dat wordt altijd vergoed.

Zorgverzekeraars vergoedingen Castle Craig Hospital

Onderstaande verzekeraars vergoeden volledig. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wanneer jouw zorgverzekeraar hier niet vermeld staat, neem dan contact op met Castle Craig Nederland.

Eigen risico

Ook als jouw zorgverzekeraar jouw behandeling vergoed ben je verplicht om je eigen risico te betalen. In Nederland is het minimale verplichte eigen risico €385,- (januari 2020).

Als je wil dat de zorgverzekeraar jouw behandeling vergoedt, is het belangrijk dat je een verwijsbrief van jouw huisarts hebt. Neem contact op via 088 – 770 7077 als je je zonder verwijsbrief wil aanmelden.

Ongecontracteerde zorgverzekeraars

CZ, PZP & Eno: Er is geen contract afgesloten met deze zorgverzekeraars voor de klinische zorg. Op dit moment is bij deze drie verzekeraars alleen ambulante zorg in Nederland mogelijk.

Klinische behandeling bij Menzis is mogelijk, maar dit moet aangevraagd worden bij de verzekeraar.

Hulp nodig?

Bel vandaag

088 - 770 70 77

ma t/m vrij 09:00 tot 17:00
weekend 12:00 tot 16:00