Aanmelden

Voor nieuwe aanmeldingen geldt: intakegesprekken worden aangeboden via beeldbellen. Ook verdere behandeling wordt voortgezet door middel van beeldbellen.

Je staat op het punt om een belangrijke stap te zetten op weg naar herstel. Wij kunnen je helpen zodra we jouw aanmelding binnen hebben.

Hoe meld ik me aan voor een intake?

Stap 1: Vraag een verwijzing aan van je huisarts

Je hebt een verwijzing nodig van je huisarts of specialist. Je kunt dit document downloaden en aan je huisarts geven of mailen. Het is ook mogelijk om zonder tussenkomst van een huisarts bij ons in behandeling te komen. Bel ons in dat geval voor meer informatie.

Stap 2: Vul het contactformulier op deze pagina in

Als je een verwijzing hebt, vallen de behandeling en eventuele opname in een kliniek onder de basisverzekering. Wij zijn aangesloten bij Zorgdomein. Je huisarts kan ons daar vinden en via deze weg snel een verwijzing regelen. Een verwijzing is zes maanden geldig. Zodra wij jouw verwijzing hebben ontvangen nemen we contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

Hulp bij het afkicken is belangrijk

Als er sprake is van een langdurige verslaving is het soms gevaarlijk om zonder medische begeleiding te stoppen met gebruiken. Het abrupt stoppen kan leiden tot ernstige ontwenningsverschijnselen en medische klachten. Daarom is goede zorg belangrijk tijdens het afkick-proces.

Wil je eerst met een van onze medewerkers spreken? Vul dan onderstaand formulier in.